Våra kunder utvecklas tillsammans med oss.

CFOaaS

Weekly Revolt fick ett team av vassa kompetenser

Idag har Weekly Revolt alltid sitt Fintegrity-team med en affärsdriven CFO i täten nära till hands.
CFOaaS

Postery fick ett team som matchar deras behov

Hos oss fick Postery en partner som kunde hjälpa bolaget med allt från löner, bokslut och redovisning till strategiska uppgifter som budgetering och analys.
Företagstransaktioner

Nycklarna till Gotapacks lyckade försäljning

Så hjälpte vi Gotapack öka försäljningspriset på bolaget genom att komplettera deras lista av potentiella intressenter med köpare från vårt eget nätverk.

Några ord från våra kunder

Hos Fintegrity har jag fått en senior partner som jag kan bolla high-level frågor med. Vi diskuterar många olika saker som bolagsbudget, försäljning, och hur man bygger en bättre kontoplan. Ekonomi är roligt när man gör det med duktiga människor som kan ekonomi på en hög nivå.
— Jonathan Hoel, Grundare av Weekly Revolt
Fintegrity är nischade till bolag i vår storlek och kommer med erfarenhet av utmaningarna man ställs inför i en stark tillväxtfas. Det har varit vitalt för oss att ha en partner som förstår vår business och kan komma med input allt eftersom vi växer.
— Sebastian Johansson, Grundare av Postery

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Vi inleder med en kostnadsfri workshop för att identifiera dina utmaningar, möjligheter och vilka insatser som kommer göra störst skillnad för ditt bolag. Efter behovsanalysen presenterar vi ett förslag på ett värdeskapande samarbete. Sen är det upp till dig om du vill ta nästa steg på din företagsresa tillsammans med oss.