Är du rätt person att fylla den tomma platsen

på vår nästa AW?

i vårt nya projekt?

i ett växande kundteam?

Vi vet att samarbete ger den bästa utvecklingen

Jobba med drivna människor icon
Jobba med drivna människor

Vi har samlat ett skickligt gäng med stort driv och höga ambitioner. Alla vill framåt — men här finns trots det inga vassa armbågar. Vi hjälper varandra att växa och vi spenderar en hel del tid ihop för att lösa våra kunders utmaningar.

Frihet under ansvar icon
Frihet under ansvar

Att livet med alla dess olika delar går ihop är viktigt för välmående medarbetare. Därför har du som arbetar hos oss frihet att lägga upp dina dagar som du själv vill. Vi ger dig mycket ansvar, och litar på att du gör det du ska. Utan att vi är där och petar.

Utveckla framtidens företag icon
Utveckla framtidens företag

Vi arbetar med många utmanare med nytänkande tjänster och stora visioner. Hos oss hjälper du entreprenörer sätta och nå sina mål. Du får inte bara arbeta med ekonomi — här jobbar du med att utveckla företag och blir en viktig del av deras framgångsresor.

Vad säger vi som jobbar här?

Uppskattar man vi-kulturen kommer man trivas här

Fintegrity är inte ett “Jag AB”. Det är ett “Vi AB”. Här firar vi tillsammans. Gråter tillsammans. Vi lyfter varandra och ser till att ingen känner att någon är viktigare än den andra. För alla våra olikheter och kompetenser behövs, och stöter vi på utmaningar löser vi dem bäst ihop. Vi-kulturen på Fintegrity är unik, och något jag verkligen uppskattar.

Anton Bolin – Ekonomisk rådgivare – CFO as a service

Tillsammans gör vi varandra och våra kunder bättre

Fintegrity har lyckats attrahera en unik kombination av personligheter och kompetenser. Här finns alltid någon att bolla idéer och tankar med. Vi utvecklas av varandra och löser många jobbrelaterade frågor ihop. Det är roligt att komma till ett jobb där alla bjuder på sig själva och sin kompetens. Det gör att vi kan leverera riktigt bra grejer.

Eva Jaxing – Ekonomisk rådgivare – CFO as a service

Utvecklings­potentialen är enorm på Fintegrity

Jag har genom åren stött på många företag som pratar om vikten av kultur och värdeord. Fintegrity är första bolaget jag varit involverad i där vi verkligen lever som vi lär. Dessutom är utvecklingskurvan brant — jag lär mig nya saker varje dag. Både genom att arbeta med kompetenta kollegor och genom att jobba med många olika kunder och företag.

Alexander Aas – Ekonomisk rådgivare – CFO as a service

Lite av vad vi gör tillsammans på Fintegrity

Är du en badmintonspelare i världsklass eller packar du världens godaste picknickkorg? Eller vill du hellre vara hejarklack på sporteventen och satsa allt på sommarfesten? Vi gör många aktiviteter för att få chans att hänga tillsammans även utanför arbetet.

Håller work-life-balans icon

Håller work-life-balans

Tränar på arbetstid icon

Tränar på arbetstid

Business Badminton icon

Business Badminton

Månadens lunch icon

Månadens lunch

Fintegritys sommarfest icon

Fintegritys sommarfest

Kick off-picknick icon

Kick off-picknick

En rekryterings­process där alla blir nöjda

Det är viktigt för oss att du tar rätt beslut när du väljer oss, och att vi båda ser samarbetet som rätt väg framåt.

steg 1
Ett första möte

Först träffar du vår VD och rekryteringsansvarig. I mötet lär vi känna varandra och stämmer av att våra värderingar lirar med dina tankar om en bra arbetsplats.

steg 2
Analytiskt och praktiskt test

Du välkomnas därefter till vårt kontor där du får göra ett analytiskt och praktiskt test inom ekonomi. Vi tror att du kan ekonomi eftersom du söker dig till oss. Men vi vill ändå vara säkra på att vi är en bra match.

steg 3
Kultur- och IQ-test

Nästa test är kopplat till vår kultur. Du får svara på frågor om vad du gillar, vad som stressar dig och vad som gör dig glad och taggad. I det här steget får du även göra ett IQ-test. Vår HR-ansvarige, Olle, bokar in ett möte med dig för att prata om kulturen. Du får också veta hur de olika testerna har gått och hur vi går vidare med processen därefter.

steg 4
Lunch med kollegorna

Nu är det äntligen dags att träffa kollegorna för att testa på livet på Fintegrity. Ni får lära känna varandra under en gemensam lunch.

steg 5
Vi skriver kontrakt

Förhoppningsvis har du vid det här laget fått en go känsla av oss och det är med glädje du stiger in på kontoret för att skriva kontrakt.

Rekryteringsprocessen är gedigen och det finns såklart en risk att man tappar kandidater längs vägen. Men jag tyckte den var superbra, för vid slutet av processen vet man om man verkligen vill jobba här. Fintegrity höll mig uppdaterad genom varje steg och jag fick veta hur det gick i testen. Det ÄR en tidskrävande process, framförallt för Fintegrity själva, men väl värt det för båda parter när det är dags att skriva kontrakt.
— Anton Bolin, Ekonomisk rådgivare, CFOaaS

Lediga jobb

Göteborg City, CFOaaS

Affärsdriven CFO-konsult

Vi drivs av passionen av att utveckla företag genom vass ekonomirådgivning. I rollen som CFO-konsult hos oss får du möjlighet…
Göteborg City, CFOaaS

Datadriven Controller med sikte på CFO rollen

Vi drivs av passionen av att utveckla företag genom vass ekonomirådgivning. I rollen som datadriven controller hos oss får du…