Värde­skapande finansiella tjänster för ambitiösa företag.

Tjänster anpassade för att stötta utmanare längs hela företagsresan

För företag som tar sin utveckling på allvar icon
För företag som tar sin utveckling på allvar

Ett växande företag stöter alltid på nya finansiella utmaningar. Behovet av effektiva insatser för långsiktig utveckling blir tydligare. Samtidigt som strukturer och processer som tidigare inte varit nödvändiga blir kritiska för att få styrning på ekonomin. Fintegrity stöttar drivna företag i de viktigaste funktionerna för att röja vägen mot framgång.

Kompetenser långt utöver ekonomisk rådgivning  icon
Kompetenser långt utöver ekonomisk rådgivning

Vi tar ett helhetsgrepp kring finansiella och strategiska frågor och ser till att saker faktiskt händer. Vi fungerar som en del av er organisation och stöttar er i allt inom ekonomistyrning, corporate finance och företagstransaktioner. Tack vare vårt stora nätverk av externa kompetenser kan vi även erbjuda hjälp i frågor som juridik, bank och finans.

Flexibelt upplägg som matchar dina behov  icon
Flexibelt upplägg som matchar dina behov

Ibland behöver du stöttning kring en specifik insats. Ibland krävs ett långsiktigt arbete där ett större team samarbetar för att skapa strukturer och stötta i bredare funktioner. Vi anpassar upplägget efter dina behov och erbjuder en kombination av flexibilitet och kompetens som är svår att få någon annanstans.

Vassa tjänster och ett brett utbud av kompetenser

box-1 icon
CFO as a service

Howdy partner. Hos oss får du en CFO-tjänst som anpassar sig och växer efter dina behov.

Hos oss får du tillgång till ett helt team av kompetenser med kunskap som inte ryms i en enda person. Vi anpassar team och resurser efter dina behov, och ser till att du alltid har rätt personer som hjälper dig genom företagets olika faser.

box-1 icon
Corporate finance

Vill du skapa en stabil finansierings­struktur eller ta reda på vad ditt företag är värt?

Få tillgång till ett team med bred kompetens och erfarenhet av många olika branscher, affärsmodeller och värderingsobjekt.

box-1 icon
Företagstransaktioner

Går du i sälj- eller köptankar? Få hjälp att hitta din perfekta företagsmatch.

Vi vet vad som krävs för att genomföra transaktioner för företag i alla storlekar. Vår breda erfarenhet gör att vi kan skapa mervärde för alla parter.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Vi inleder med en kostnadsfri workshop för att identifiera dina utmaningar, möjligheter och vilka insatser som kommer göra störst skillnad för ditt bolag. Efter behovsanalysen presenterar vi ett förslag på ett värdeskapande samarbete. Sen är det upp till dig om du vill ta nästa steg på din företagsresa tillsammans med oss.