Vi är här för alla utmanare.

Födda ur övertygelsen att alla företag ska ha rätt till kvalificerade finansiella tjänster

Små och medelstora företag utgör 95% av alla skatterelaterade intäkter. De är Sveriges ryggrad — entreprenörer som gör att vårt land går runt. Växer. Får roligare, smartare och mer hållbara tjänster och produkter.

Länge har bolag som är vitala för vår ekonomi inte haft tillgång till de finansiella tjänster de förtjänar. Erbjudanden på marknaden riktar sig ofta mot storbolagen, och är anpassade efter deras behov. Men som alla entreprenörer vet ser deras utmaningar helt annorlunda ut än jättarnas.

Vi tar giganternas tjänster till utmanarna

Hos oss arbetar människor som älskar energin, visionerna och drivet hos entreprenörerna. Vi förstår att utmaningarna skiljer sig från de större bolagen, och att våra kunders verklighet är mer dynamisk och snabbföränderlig.

Samtidigt är behovet av strategisk och framåtriktad finansiell styrning minst lika stort som för storbolagen. Vi har anpassat våra tjänster och arbetssätt efter utmanarnas villkor; med effektiva processer, flexibla upplägg och ett team av kompetenser som ständigt utvecklas skapar vi rätt förutsättningar för våra kunders framgång.

Hos oss får alla utmanarna en partner som bryr sig om och förstår deras affär. Vi finns för att alla bolag ska få tillgång till de tjänster de behöver och förtjänar. Oavsett var de befinner sig på sin företagsresa.

The Fintegrity way

Våra värdeord är inte en pappersprodukt. Vi lever efter dem varje dag — i mötet med varandra, kunderna och våra partners.

box- icon

Ojämförbar

Idag är Fintegrity ensamma om att erbjuda CFOaaS till små- och medelstora företag. Vi kommer alltid fortsätta utvecklas för att ge våra kunder den bästa CFO-tjänsten på marknaden.

box- icon

Framåtriktad rådgivning

Vi bryter ny mark inom ekonomisk rådgivning — vi fokuserar på framtiden och det vi kan påverka. Visst kan vi behöva ta itu med historiken, men vi stannar aldrig där.

box- icon

Integrerade kompetenser

Våra medarbetare är specialister inom olika områden. Vi arbetar tätt ihop i team för att hjälpa kunder utvecklas, och tillsammans hittar vi innovativa lösningar på svåra utmaningar.

box- icon

Motorvägar för tillväxt

För entreprenörerna vi arbetar med går det ofta fort framåt. Vi röjer vägen och ser till att de alltid har de kompetenser de behöver för att lyckas med sina tillväxtplaner.

Vill du ha Fintegrity­gänget som dina nya kollegor? Kul!

Vi söker drivna personer som vill fylla de tomma platserna i vårt nya kundteam. Och på vår nästa AW. Hos oss får du hjälpa utmanare med nytänkande tjänster och stora visioner genom alla delar av deras bolagsresa. Tillsammans med ambitiösa kollegor får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll – och ha roligt under tiden.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Vi inleder med en kostnadsfri workshop för att identifiera dina utmaningar, möjligheter och vilka insatser som kommer göra störst skillnad för ditt bolag. Efter behovsanalysen presenterar vi ett förslag på ett värdeskapande samarbete. Sen är det upp till dig om du vill ta nästa steg på din företagsresa tillsammans med oss.