Vi vill gärna prata om hur vi kan göra din vardag lättare.

Hör av dig!

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Vi inleder med en kostnadsfri workshop för att identifiera dina utmaningar, möjligheter och vilka insatser som kommer göra störst skillnad för ditt bolag. Efter behovsanalysen presenterar vi ett förslag på ett värdeskapande samarbete. Sen är det upp till dig om du vill ta nästa steg på din företagsresa tillsammans med oss.  Lär känna ditt nya team

  Johanna Jagetag

  VD och delgrundare

  johanna.jageteg@fintegrity.se 073-581 96 20
  Med mig kan du bolla frågor inom ledarskap och affärsutveckling men även hur man kan optimera en ekonomifunktion. Jag kan även ge dig tips på riktigt bra brottsdokumentärer.
  Catherine Möller

  Delgrundare och ekonomisk rådgivare

  catherine.moller@fintegrity.se 073-370 32 32
  Med mig kan du bolla hur du gör siffror begripligt för alla, hur du bäst sätter upp ditt affärssystem och hur man överlever småbarnsåren.
  Peter Olsson

  Analytiker

  peter.olsson@fintegrity.se 073-532 16 94
  Jag är ett bra bollplank i frågor som rör incitamentsprogram, optionsvärderingar och mer komplexa finansiella instrument. Jag kan ge också dig dyrbara tips om Gamla världens vinutbud.
  Patricia Lindell Aganovic

  Ekonomisk rådgivare

  patricia.lindell-aganovic@fintegrity.se 072-341 60 01
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp med bokslut eller vill effektivisera dina löpande flöden. Jag är även en hejare på att baka Furstekaka.
  Oscar Bergenholtz

  Ekonomisk rådgivare

  oscar.bergenholtz@fintegrity.se 076-141 19 78
  Med mig kan du bolla rapporterings- och budgetprocess parallellt med att strukturera och digitalisera din ekonomistyrning under tillväxt. Jag kan även ett och annat om att ta in externa investerare. Kommer vi inte vidare i de dialogerna kan vi säkerligen bryta isen med hjälp av min finfina paella och lite sportsnack.
  Mikaela Hallams

  Ekonomisk rådgivare

  mikaela.hallams@fintegrity.se 076-264 50 18
  Slå mig en signal om du behöver en ninja inom redovisning, bokslut, årsredovisningar eller löner. Jag kan även hela filmen Avatar utantill och drar gärna favoritcitat från filmen för den som vill lyssna.
  Linnea Persson

  Ekonomisk rådgivare

  linnea.persson@fintegrity.se 072-341 07 80
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp att digitalisera löpande flöden i din redovisning eller ta fram månadsbokslut och årsredovisningar. Jag kan även lära dig laga en riktigt bra Spaghetti Bolognese!
  Fredrik Danielsson

  Ekonomisk rådgivare

  fredrik.danielsson@fintegrity.se 070-798 31 02
  Med mig kan du bolla frågor inom företagsförsörjning och Due Diligence. På kafferasten diskuterar jag gärna motorsport – då allra helst Formel 1.
  Henrik Priwin

  Ekonomisk rådgivare

  henrik.priwin@fintegrity.se 073-531 43 98
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp att sälja eller köpa ett företag, samt om du funderar över finansierings- eller värderingsfrågor. Jag kan också hjälpa dig med förhandlingsstöd i en pågående affär. Förutom det sitter jag på många tips om riktigt bra naturhamnar i Bohuslän.
  Michael Patriksson

  Ekonomisk rådgivare

  michael.patriksson@fintegrity.se 072-745 16 10
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp med tillväxtresor, lönsamhetsanalys eller funderar på att byta affärssystem. Jag älskar att uppleva nya kulturer och resa och kan även ge dig riktigt bra restips.
  Johan Granberg

  Ekonomisk rådgivare

  johan.granberg@fintegrity.se 070-787 72 77
  Med mig kan du bolla frågor om rörelsekapitalbindning, due dilligence men även få tips på hur du slicar en golfboll.
  Eva Jaxing

  Ekonomisk rådgivare

  eva.jaxing@fintegrity.se 070-213 85 49
  Hör av dig till mig för att prata effektivisering av interna processer eller för att diskutera ekonomistyrning och KPI:er i SaaS-bolag. Jag kan även hjälpa dig navigera till sjöss kring Bohus Malmön.
  Ulrika Svanberg

  Ekonomisk rådgivare

  ulrika.svanberg@fintegrity.se 070-324 56 48
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp att styra upp dina ekonomiprocesser eller förbättra din KPI-uppföljning. Jag diskuterar också gärna veckans Stryktipsrad.
  Felicia Frykman

  Ekonomisk rådgivare

  felicia.frykman@fintegrity.se 073-523 71 67
  Slå mig en signal om du vill diskutera redovisnings- eller hållbarhetsfrågor som tar ditt företag framåt. Jag som foodie har dessutom alltid ett gäng tips på bra restauranger i Göteborg redo.
  Rickard Jidéus

  Ekonomisk rådgivare

  rickard.jideus@fintegrity.se 070-561 11 27
  Funderar du på att växa genom förvärv? Eller planerar ni att lista eller notera ditt bolag? Hör av dig till mig så tar vi en lunch! Jag kan även guida dig på stigarna i Delsjöterrängen – till fots eller på MTB.
  Anton Bolin

  Ekonomisk rådgivare

  anton.bolin@fintegrity.se 070-595 81 15
  Hör av dig till mig om du prata finansiering, kapitalbindning eller ägarfrågor. Jag kan också ge tips om bra band samt lära dig allt om GAIS centrala mittfält.
  Johanna James

  Ekonomisk rådgivare

  johanna.james@fintegrity.se 073-433 85 44
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp som rör revision/redovisning eller om du kört fast i excel. Om du känner igen mig kan det vara från när jag dansade gangnam-style i På Spåret.
  Fredrik Adlercreutz

  Ekonomisk rådgivare

  fredrik.adlercreutz@fintegrity.se 070-341 64 86
  Med mig kan du med fördel bolla frågor om ekonomistyrning, strategi & ledning eller företagsprocesser i stort. Jag kan även ge dig lite insyn i hur livet som kommunpolitiker är.
  Thomas Henriksson

  Ekonomisk rådgivare

  thomas.henriksson@fintegrity.se 070-576 28 07
  Med mig kan du bolla övergripande strategifrågor och prata om verksamhets- och projektuppföljning. Jag kan också ge dig en del tips och knep för att köra snabbt på racingbanan.
  Julia Fredlund

  Ekonomisk rådgivare

  julia.fredlund@fintegrity.se 073-527 27 19
  Hör av dig till mig när du behöver hjälp med att kvalitetssäkra bolagets siffror eller få struktur bland bolagets rutiner och processer. Jag kan även ge tips om vilka realityserier du ska se.
  Alexander Aas

  Ekonomisk rådgivare

  alexander.aas@fintegrity.se 073-558 31 60
  Med mig kan du bolla frågor om BI-verktyg, Excelformler eller vilken typ av nyckeltal du ska följa upp din verksamhet på. Du kan också få tips på hur man slår riktigt usla golfslag.
  Daniel Bergendahl

  Ekonomisk rådgivare

  daniel.bergendahl@fintegrity.se 076-548 70 44
  Hör av dig till mig när du vill ha en analytisk och kommunikativ ekonomichef, som gärna arbetar nära VD med företagsledning, affärsutveckling och styrelsearbete. Jag dyker gärna djupt – både i havet och i våra kunders ekonomi.
  Vill du ha Fintegrity­gänget som dina nya kollegor?

  Vi söker drivna personer som vill fylla de tomma platserna i vårt nya kundteam. Och på vår nästa AW. Hos oss får du hjälpa utmanare med nytänkande tjänster och stora visioner genom alla delar av deras bolagsresa. Tillsammans med ambitiösa kollegor får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll – och ha roligt under tiden.