Fintegrity

Våra medarbetare

David Filipsson - Vd, delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
David FilipssonDelgrundare
0723 – 41 60 00
En vd och rådgivare med stark personlighet som snabbt greppar dig och din affär, innehar en retorisk och pedagogisk ådra samt ett stort affärsnätverk vilket han mer än gärna delar med sig av.
Johanna Jageteg - Delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Johanna JagetegVD, delgrundare och affärsområdesansvarig
0735 – 81 96 20
En rådgivare med mycket charm, hjärta och social kompetens i kombination med en stor portion av ekonomikunskaper. Johanna är en av våra kulturbärare där du som kund aldrig märker att ekonomi kan vara besvärligt och tråkigt.
Catherine Möller - Delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Catherine MöllerDelgrundare och ekonomisk rådgivare
0733 – 70 32 32
En rådgivare som alltid har nära till skratt, vet inte hur stress stavas och som genuint älskar redovisning och ekonomisk rådgivning med stor risk att det kan smitta av sig. Grym på att förklara och lära ut oavsett förkunskaper hos åhöraren.
Peter Olsson - Fintegritys egna analytiker.
Peter OlssonAnalytiker
0735 – 32 16 94
Fintegritys egna analytiker som givetvis har mycket god analytisk förmåga, underfundig humor samt kan se skogen för alla träden. Peter vill du ha vid din sida när du stöter på komplexa ekonomiska samband och värderingstekniker.
Patricia Lindell Aganovic - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Patricia Lindell AganovicEkonomisk rådgivare
0723 – 41 60 01
En rådgivare med metodiskt sätt, lugnande röst och nära till fniss & fnitter som smittar av sig. Förutom att ha full koll på sina ansvarsområden så har hon sannolikt även full koll på dina och gillar att inte bara snacka utan att också faktiskt göra.
Oscar Bergenholtz - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Oscar BergenholtzEkonomisk rådgivare
0761 – 41 19 78
En rådgivare med framtiden för sig som med sina småländska rötter har det ekonomiska tänkandet i blodet. Oscar har också en talang för att bygga motorvägar för tillväxt när det gäller underliggande ekonomiska rutiner och processer.
Mikaela Hallams - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Mikaela HallamsEkonomisk rådgivare
0762 – 64 50 18
En lugn och metodisk rådgivare vilket ger tid till den så värdefulla eftertanken. Att hon har barnasinnet kvar visar sig i att hon har lätt att se humorn i vardagssituationer och att hon har ett öppet sinne vilket hjälper henne att parera de utmaningarna som kan dyka upp.
Linnea Persson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Linnea PerssonEkonomisk rådgivare
0723 – 41 07 80
En rådgivare som är en orädd friskt fläkt med lite skönt skinn på näsan. Linnea är en lösningsorienterad person som det är lätt att prata och samarbeta med. Hon är högst sannolikt alltid nyfiken på dig som person och den affär du driver.
Fredrik Danielsson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Fredrik DanielssonEkonomisk rådgivare
0707 – 98 31 02
En orädd rådgivare som nästan alltid har svar på tal. Fredrik har entreprenörsbakgrund och har bl.a. tidigare varit vd i ett noterat bolag. Ser den ekonomiska rådgivningen ur ett företagarperspektiv. Fredrik är en energispruta med massor av vilja, driv och förmåga i de projekt som han engagera sig i.
Henrik Priwin - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Henrik PriwinEkonomisk rådgivare
0735 – 31 43 98
En rådgivare med entreprenörsbakgrund som alltid ser den ekonomiska rådgivningen ur ett företagarperspektiv. Henrik är en förhandlare av rang som har tydligt driv och fokus i de projekt som han väljer att engagera sig i och har lätt att se frågeställningar ur olika perspektiv.
Michael Patriksson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Michael PatrikssonEkonomisk rådgivare
0727 – 45 16 10
En rutinerad rådgivare med erfarenhet ifrån tillväxtresor och ekonomistyrning i en internationell miljö. Är en prestigelös person som är van att snabbt sätta sig in i olika situationer och jobba syftesbaserat. Michael gillar raka rör och en tydlig och transparent dialog.
Johan Granberg - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Johan GranbergEkonomisk rådgivare
0707 – 87 72 77
En social mästare med en stor genuin nyfikenhet i andra människor och sin omvärld. Johan har en entreprenörssjäl vilket gör att han snabbt förstår dig som företagare. Chansen är dessutom stor att Johan redan känner en eller flera i din bekantskapskrets.
Eva Jaxing - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Eva JaxingEkonomisk rådgivare
0702 – 13 85 49
Här är en rutinerad rådgivare vars nyfikenhet aldrig tryter. Eva är en person som inte nöjer sig med att bara sätta planer utan att faktiskt också driva dem i hamn. En väldigt trygg och stabil person vilket ofta behövs i en dynamisk företagsresa.
Ulrika Svanberg
Ulrika SvanbergEkonomisk rådgivare
070 – 324 56 48
Ulrika är en rådgivare med en lagom portion skinn på näsan och erfarenhet från styrning i komplexa bolagsstrukturer. Om du utöver strategisk och operativ vägledning också behöver någon att diskutera veckans Stryktipskupong med så är Ulrika rätt person att luta sig mot.
Felicia Frykman - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Felicia FrykmanEkonomisk rådgivare
0735 – 23 71 67
En färgstark och mångfasetterad person som utöver sina spetskompetenser inom ekonomiskt hållbarhetsarbete även har civilingenjörsstudier ifrån KTH samt makeup-artist på sitt CV. Är alltid öppen för en fika eller lunchmöte då hon sedan länge förstår värdet av affärsnätverk.
Rickard Jidéus - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Rickard JidéusEkonomisk rådgivare
0705 – 61 11 27
En cool och eftertänksam person med en bred och djup företagsekonomisk bakgrund som CFO i noterad miljö samt inom Venture Capital m.m. Är väldigt målmedveten med en genuin vilja att förstå och hjälpa till att ta verksamheten framåt vilket du som kund lär kunna dra nytta av.
Anton Bolin
Anton BolinEkonomisk rådgivare
070 – 595 81 15
Alla känner Anton, Anton känner alla. Här har vi en utpräglad nätverkare som är uppvuxen i en entreprenörsfamilj. Anton har svart bälte i rörelsefinansiering från många år på Almi och bidrar med massa positiv energi både hos oss och hos våra kunder.
Johanna James
Johanna JamesEkonomisk rådgivare
073-433 85 44
I Johanna hittar vi en social Excel-nörd som finner vägar till struktur där de saknas. Med ett kreativt sinne så kan man lita på att hon levererar nya idéer och lösningar med en kunskapsbank inom revision, egenföretagande och fastigheter. Efter jobbet tar Johanna gärna ut svängarna i studion som dansare.
Fredrik Adlercreutz
Fredrik AdlercreutzEkonomisk rådgivare
0703 – 416 486
Efter att ha skolats på Lidl har Fredrik skaffat sig en bred erfarenhet från ett antal olika VD-poster, i bland annat fiskbranschen. Fredrik är även en certifierad styrelseledamot från Styrelseakademin och han är en äffärsutvecklande strateg med stort engagemang som bidrar med massa värdefull erfarenhet till våra kunder.
Thomas Henriksson
Thomas HenrikssonEkonomisk rådgivare
070-576 28 07
Efter många år som CFO och CEO på stora bolag utomlands är Thomas numera aktiv med start-ups och SME-bolag. Med hans breda erfarenhet kan Thomas bidra med många olika perspektiv och han är dedikerad till att resultatet blir riktigt bra. Det är inte bara i siffrorna Thomas hittar nya vägar, han är även engagerad inom racing och kör själv på snabba banor.
Julia Fredlund
Julia FredlundEkonomisk rådgivare
073 – 527 27 19
Julia gillar att ha ett högt tempo och är flexibel att sättas in i nya miljöer. Hon har revisionsbakgrund hos The Big Four och som interimskonsult har Julia haft möjligheten att se olika verksamheter, företagskulturer och organisationer som kan hjälpa ditt företag framåt. Hon är en lättsam person med glimten i ögat och har alltid nära till skratt.
Alexander Aas
Alexander AasEkonomisk rådgivare
073 – 558 31 60
En affärsdriven och halvnorsk lagspelare med många års erfarenhet inom Business Controlling och tidigare CFO för en start-up. Alexander har många timmars Excelknackande i ryggen och har byggt otaliga visualiseringar i BI-verktyg. Alex är alltid öppen för en runda golf eller en omgång badminton.
PS. Efternamnet uttalas Ås!
Daniel Bergendahl
Daniel BergendahlEkonomisk rådgivare
076 – 548 70 44
Daniel är en kommunikativ och analytisk ekonom, med bred erfarenhet som CFO från mindre och medelstora bolag. Han trivs som bäst i uppdrag med fokus på företagsledning, styrelsearbete och affärsutveckling, i nära samarbete med VD. Daniel dyker gärna djupt både i sina kunders ekonomiska uppföljning och i havet på fritiden.