Fintegrity

Våra medarbetare

David Filipsson - Vd, delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
David FilipssonDelgrundare
0723 – 41 60 00
En vd och rådgivare med stark personlighet som snabbt greppar dig och din affär, innehar en retorisk och pedagogisk ådra samt ett stort affärsnätverk vilket han mer än gärna delar med sig av.
Johanna Jageteg - Delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Johanna JagetegTf vd, delgrundare och affärsområdesansvarig
0735 – 81 96 20
En rådgivare med mycket charm, hjärta och social kompetens i kombination med en stor portion av ekonomikunskaper. Johanna är en av våra kulturbärare där du som kund aldrig märker att ekonomi kan vara besvärligt och tråkigt.
Catherine Möller - Delgrundare och ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Catherine MöllerDelgrundare och ekonomisk rådgivare
0733 – 70 32 32
En rådgivare som alltid har nära till skratt, vet inte hur stress stavas och som genuint älskar redovisning och ekonomisk rådgivning med stor risk att det kan smitta av sig. Grym på att förklara och lära ut oavsett förkunskaper hos åhöraren.
Peter Olsson - Fintegritys egna analytiker.
Peter OlssonAnalytiker
0735 – 32 16 94
Fintegritys egna analytiker som givetvis har mycket god analytisk förmåga, underfundig humor samt kan se skogen för alla träden. Peter vill du ha vid din sida när du stöter på komplexa ekonomiska samband och värderingstekniker.
Patricia Lindell Aganovic - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Patricia Lindell AganovicEkonomisk rådgivare
0723 – 41 60 01
En rådgivare med metodiskt sätt, lugnande röst och nära till fniss & fnitter som smittar av sig. Förutom att ha full koll på sina ansvarsområden så har hon sannolikt även full koll på dina och gillar att inte bara snacka utan att också faktiskt göra.
Malin Ahrenberg - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Malin AhrenbergEkonomisk rådgivare
0723 – 41 60 03
En rapp och effektiv rådgivare som gillar att få saker och ting gjorda samt har mycket god förmåga att tänka risk & relevans. Med bl.a. hennes controller och revisorsbakgrund så är hon van att snabbt sätta sig in i affären och leverera på deadline.
Oscar Bergenholtz - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Oscar BergenholtzEkonomisk rådgivare
0761 – 41 19 78
En rådgivare med framtiden för sig som med sina småländska rötter har det ekonomiska tänkandet i blodet. Oscar har också en talang för att bygga motorvägar för tillväxt när det gäller underliggande ekonomiska rutiner och processer.
Mikaela Hallams - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Mikaela HallamsEkonomisk rådgivare
0762 – 64 50 18
En lugn och metodisk rådgivare vilket ger tid till den så värdefulla eftertanken. Att hon har barnasinnet kvar visar sig i att hon har lätt att se humorn i vardagssituationer och att hon har ett öppet sinne vilket hjälper henne att parera de utmaningarna som kan dyka upp.
Linnea Persson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Linnea PerssonEkonomisk rådgivare
0723 – 41 07 80
En rådgivare som är en orädd friskt fläkt med lite skönt skinn på näsan. Linnea är en lösningsorienterad person som det är lätt att prata och samarbeta med. Hon är högst sannolikt alltid nyfiken på dig som person och den affär du driver.
Fredrik Danielsson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Fredrik DanielssonEkonomisk rådgivare
0707 – 98 31 02
En orädd rådgivare som nästan alltid har svar på tal. Fredrik har entreprenörsbakgrund och har bl.a. tidigare varit vd i ett noterat bolag. Ser den ekonomiska rådgivningen ur ett företagarperspektiv. Fredrik är en energispruta med massor av vilja, driv och förmåga i de projekt som han engagera sig i.
Henrik Priwin - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Henrik PriwinEkonomisk rådgivare
0735 – 31 43 98
En rådgivare med entreprenörsbakgrund som alltid ser den ekonomiska rådgivningen ur ett företagarperspektiv. Henrik är en förhandlare av rang som har tydligt driv och fokus i de projekt som han väljer att engagera sig i och har lätt att se frågeställningar ur olika perspektiv.
Philip Claesson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Philip ClaessonEkonomisk rådgivare
0723 – 41 21 70
En rådgivare med glimten i ögat och nära till behagligt hummande. Som tidigare elitseglare så vet Philip precis vad som krävs för att uppnå goda prestationer och hur man på ett stormigt hav håller kurs och fokus vilket kommer väl till pass även inom ekonomistyrning.
Andreas Norman - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Andreas NormanEkonomisk rådgivare
0707 – 70 50 04
En ekonomisk rådgivare med en charmig Kalmar-dialekt som har lång erfarenhet ifrån bl.a. revisions- och ekonomikonsultbranschen. Andreas är lugn och metodisk även vid pressade situationer och tighta deadlines.
Michael Patriksson - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity.
Michael PatrikssonEkonomisk rådgivare
0727 – 45 16 10
En rutinerad rådgivare med erfarenhet ifrån tillväxtresor och ekonomistyrning i en internationell miljö. Är en prestigelös person som är van att snabbt sätta sig in i olika situationer och jobba syftesbaserat. Michael gillar raka rör och en tydlig och transparent dialog.
Johan Granberg - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Johan GranbergEkonomisk rådgivare
0707 – 87 72 77
En social mästare med en stor genuin nyfikenhet i andra människor och sin omvärld. Johan har en entreprenörssjäl vilket gör att han snabbt förstår dig som företagare. Chansen är dessutom stor att Johan redan känner en eller flera i din bekantskapskrets.
Eva Jaxing - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Eva JaxingEkonomisk rådgivare
0702 – 13 85 49
Här är en rutinerad rådgivare vars nyfikenhet aldrig tryter. Eva är en person som inte nöjer sig med att bara sätta planer utan att faktiskt också driva dem i hamn. En väldigt trygg och stabil person vilket ofta behövs i en dynamisk företagsresa.
Felicia Frykman - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Felicia FrykmanEkonomisk rådgivare
0735 – 23 71 67
En färgstark och mångfasetterad person som utöver sina spetskompetenser inom ekonomiskt hållbarhetsarbete även har civilingenjörsstudier ifrån KTH samt makeup-artist på sitt CV. Är alltid öppen för en fika eller lunchmöte då hon sedan länge förstår värdet av affärsnätverk.
Rickard Jidéus - Ekonomisk rådgivare på Fintegrity
Rickard JidéusEkonomisk rådgivare
0705 – 61 11 27
En cool och eftertänksam person med en bred och djup företagsekonomisk bakgrund som CFO i noterad miljö samt inom Venture Capital m.m. Är väldigt målmedveten med en genuin vilja att förstå och hjälpa till att ta verksamheten framåt vilket du som kund lär kunna dra nytta av.