CFOaaS

Postery fick ett team som matchar deras behov

Om Postery

Postery säljer premium­produkter i hög kvalitet

Postery är ett svenskt varumärke som erbjuder unika och omsorgsfullt formgivna posters. Deras grundläggande drivkraft är att skapa premiumprodukter som håller hög kvalitet — och göra dem globalt tillgängliga för alla. I deras webbshop och butiker hittar du bland annat trendiga prints, exklusiva konstnärssamarbetet, tidlösa konstmotiv, modern fotografi och ett stort urval ramar.

Posterys utmaning

Utmaning
Behövde hjälp med ekonomi­styrning

Från början skötte bolagets VD, Sebastian Johansson, all ekonomi. Men när Postery på ett år gick från 16 miljoner i omsättning till 60 miljoner kände Sebastian att han behövde ta in hjälp med bolagets ekonomistyrning.

Han ville inte anställa en CFO som var isolerad i sin kompetens, och fastnade för Fintegritys CFOaaS-erbjudande där de kunde få ett helt team med olika kompetenser.

Vår lösning

Lösning
Ett team som matchar behoven

Postery fick träffa ett team som vi valt ut för att matcha den kompetensen de behövde just då.

Sebastian tycker att ekonomi är roligt, men behövde stöttning i det praktiska och någon som han kan diskutera de större frågorna med. Hos oss fick han en partner som kunde hjälpa bolaget med allt från löner, bokslut och redovisning till strategiska uppgifter som budgetering och analys.

Allt eftersom Postery har växt, har vi anpassat teamet för att hela tiden fortsätta matcha deras föränderliga behov med rätt kompetenser som bäst kan hjälpa dem framåt.

Fintegrity är nischade till bolag i vår storlek och kommer med erfarenhet av utmaningarna man ställs inför i en stark tillväxtfas. Det har varit vitalt för oss att ha en partner som förstår vår business och kan komma med input allt eftersom vi växer.
— Sebastian Johansson, Grundare av Postery

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut dina behov och vad vi kan hjälpa dig med. Vi inleder med en kostnadsfri workshop för att identifiera dina utmaningar, möjligheter och vilka insatser som kommer göra störst skillnad för ditt bolag. Efter behovsanalysen presenterar vi ett förslag på ett värdeskapande samarbete. Sen är det upp till dig om du vill ta nästa steg på din företagsresa tillsammans med oss.

Fler av våra case

Weekly Revolt fick ett team av vassa kompetenser

Idag har Weekly Revolt alltid sitt Fintegrity-team med en affärsdriven CFO i täten nära till hands.

Nycklarna till Gotapacks lyckade försäljning

Så hjälpte vi Gotapack öka försäljningspriset på bolaget genom att komplettera deras lista av potentiella intressenter med köpare från vårt…